Szállítás

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

 

Házhoz szállítás Express One futárszolgálattal

Megrendelését az Express One futárszolgálat szállítja ki rugalmas kézbesítés keretén belül,  munkanapokon 8-17 óra között  az Ön által megadott címre.

A futárszolgálat részére történt csomag átadásakor egy e-mailben tájékoztatjuk Önt a szállítás napjáról.

A csomagküldés aktuális állásáról tájékozódhat a https://tracking.expressone.hu/ oldalon.

A rugalmas kézbesítési kísérlet szolgáltatás keretén belül a futár kétszer próbálja meg a csomagot kézbesíteni! A kiszállítás napjának reggelén sms-ben értesítést kap, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a Express One Ügyfélszolgálat telefonszámát ( +36 1 8 777 400, +36 1 8 777 444;  nemzetközi ügyfélszolgálat:  +36 1 8 777 410), és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítés idejéről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén a futár matricás értesítőt hagy a megadott címen, amelyen szerepel a következő kézbesítés időpontja.

A szállítási idő munkanapokon 14:00-ig beérkezett és raktárkészleten lévő termékek esetén 5-7 munkanap.

Kérjük, hogy a termékeket a futár előtt szíveskedjenek mennyiségileg és minőségileg megvizsgálni, az esetlegesen a termékeken észlelt sérülések esetén kérje jegyzőkönyv felvételét. A jegyzőkönyvet a futárral minden esetben írassa alá!

 

 

Személyes átvétel üzletünkben

Megrendelését, visszaigazolásunkat követően személyesen is átveheti üzletünkben. Személyes átvétel esetén mindenképpen egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal, azzal kapcsolatban, hogy a megrendelt termék melyik üzletünkben elérhető.

 

Házhoz szállítás díjszabása

A szállítási díj Magyarországon (bármely fizetési mód esetén)

  • Banki előre utalás esetén 1 500 Ft
  • Utánvéttel történő fizetés esetén 1 500 Ft