Méretcsere


Telefonos segítség: Hétfőtől - Péntekig : 12 -18 óráig


Méretcsere menete:


 1. Írd meg az info16yard@gmail.com a következőket:

  • milyen néven volt leadva a rendelésed
  • rendelési számodat
  • az új kiválasztott termék-termékek / nevét, kódját, méretét/
  • Ha az új termék, amit kiválasztottál drágább, mint a régi termék, akkor a futárnál készpénzzel kifizetheted a különbözetet! Ha olcsóbbat választottál, akkor még valamit válasszál hozzá.
 2. Csomagold be a rossz méretű terméket, amit nem használtál és eredetiállapotában van. Majd írd rá ezt a címet!

  • 16yard Sport Kft,
  • 7632 Pécs, Megyeri út 76 /65-ös üzlet
 3. Az Expressone futárcég elviszi és átadja neked a jó méretű terméket, Te átadod a futárnak a rossz méretű terméket és a futárnak készpénzzel kifizeted a futár díjját /az 1500 ft-ot/. Így megkímélünk a postára szaladgálástól és rugalmasan meg tudjuk oldani a termékcserét.
Termék meghibásodásTelefonos segítség: Hétfőtől - Péntekig : 12 -18 óráig


 1. Nyomtasd ki 2 példányban a jegyzőkönyvet ( lap alján találod a linket ), töltsd ki, majd az egyik példányt tedd bele a csomagba, amit feladsz saját költségen a lentebb megadott címre. Ha a termék értékcsökkenés nélkül megjavítható, akkor minden esetben a webshop megjavítva ingyen, visszajuttatja a Neked azt.
 2. Csomagold be a terméket, tedd bele jegyzőkönyv 1 példányát, és add fel a következő címre saját költségen:

  16yard Sport Kft 7632 Pécs Megyeri út 76. /65-ös üzlet/

 3. 2 év szavatosság van minden termékre. Ez azt jelenti tömören, hogy : 1 - 6. hónapig a webáruház vizsgáltatja be saját költségén /szállítási díj + bevizsgálási díj / független akkreditált bevizsgálóval a visszaküldött terméket. A bevizsgálás időtartama minimum 15 munkanap az átvételtől számítva + a csomag szállítási ideje. 7 - 24. hónapig Neked kell független akkreditált bevizsgálóval bevizsgáltatni a terméket, amit egyből a független akkreditált bevizsgálóhoz küldesz, saját költségen /szállítási díj + bevizsgálási díj /. A bevizsgálási és szállítási díj akkor is a vásárlót terheli, ha a bevizsgálás eredménye a vásárlónak lett pozitív. A bevizsgálótól a visszajött eredményedet küldd át a info16yard@gmail.com email címre. A 16yard Sport KFT a független akkreditált bevizsgáló által meghozott szakvélemény eredményét teljesíteni fogja, ha pozitív, ha negatív Rád nézve.
 4. Pénzvisszafizetés: ha SZÉP kártyával fizettél, akkor ebben az esetben a következő formában tudjuk azt teljesíteni: jelezzük e-mailben az OTP SZÉP kártya ügyintézők felé, hogy vegyék le a webshop számlájáról a visszafizetendő összeget, és tegyék vissza a Te SZÉP kártyaszámládra. Ezt az e-mailt természetesen Neked is átküldjük.

Jegyzőkönyv letöltése itt

Bővebb infót megtalálod az ASZF-ben.
Elérhetőségeink


Ügyfélszolgálat

+36 (30) 114 0468 Hétfőtől-Csütörtökig: 12:00-17:00

                               info16yard@gmail.com
Üdvözlettel : 16yard.hu