TELEPÜLÉS
Térkép
Utcanévjegyzék
ÖNKORMÁNYZAT
Általános közzétételi lista
Képviselő-testület
(ülések)
Bizottságok
Közös Önkormányzati Hivatal
Rendeletek
Nemzetiségi Önkormányzat
Hirdetmények
Aktuális hírek
Letöltések
INTÉZMÉNYEK
Művelődési Ház
Tájház
Orvosi Rendelő
Egészségház
Házi Segítségnyújtás
Gyógyszertár
Posta
Takarékszövetkezet
KULTÚRA
Múzeumok - Tárlatok
Civil szervezetek
Egyházak
SZABADIDŐ
Tulipános láda
Báta Ízekre Szedve
Rendezvények
Csillagtúrák
Duna-Dráva Nemzeti Park

A vendégkönyvbe való belépéssel egyidejűleg, minden felhasználó elfogadja, az alább leírt moderálási alapeleket! Tudnod kell továbbá, hogy a bejegyzésed adatait (név, e-mail cím, időpont, IP cím) eltároljuk az esetleges későbbi beazonosíthatóság érdekében, de azokat semilyen okból nem adjuk ki harmadik félnek.

Saját IP cím lekérdezés:

 
A vendégkönyvet bárki szabadon olvashatja, regisztráció és belépés nélkül, hozzászólások írásához azonban regisztráció szükséges. Aki bejegyzést ír a vendégkönyvbe, az egyidejüleg elfogadja az alább ismertetett moderálási alapelveket! A moderálási alapelvek ismeretének hiánya nem mentesít az abban foglalt következményektől!
 

A  Vendégkönyv moderálási alapelvei

Báta honlapjának Vendégkönyve moderált - ez azt jelenti, hogy bár alapelvként minden vélemény és hozzászólás megjelenhet, vannak többé-kevésbé tág morális, ízlésbeli és technikai korlátok. A moderálás azt jelenti, hogy a moderátoroknak joguk van egyes hozzászólásokat kitörölni. A moderátorok nem saját értékítéleteik alapján, hanem az előre lefektetett alapelvek alapján véleményezik a hozzászólásokat. A moderátor elsősorban nem a hozzászólásban képviselt vélemény helyes voltát hivatott mérlegelni. Mérlegelnie kell viszont a hozzászólás hangnemét, a hozzászólás esetlegesen jogsértő vagy törvénysértésre buzdító voltát. A moderálásnál a legfontosabb alapelv, hogy Báta község hivatalos honlapjának vendégkönyvéről van szó. Kérjük mindenki igyekezzen olyan hozzászólásokra szorítkozni, melyek egy ilyen oldalra valóak. Kérjük, hogy hozzászólásánál tartsa be a következő alapelveket:

- Nem szabad sem másik felhasználó, sem bármely más ember személyiségi jogait megsérteni.

- Nem megengedett a csúnya, trágár beszéd, a káromkodás.

- Nem megengedett egyes embercsoportok (például: szőke nők, párt-szimpatizánsok, vallási csoportok, hajléktalanok, stb.) szidalmazása, kifigurázása.

- Nem szabad az alkotmányos rendet vagy törvényeket megsértő hozzászólást közzétenni.

- A hozzászólásokban nem szabad semmilyen nyereségorientált vállalkozást, terméket, illetve szolgáltatást reklámozni, beleértve a nyereségérdekelt, bevételorientált weblapokat is. De tiltottak az egyéb hirdetés jellegű hozzászólások is. Ezek közzétételére a "Bátai Bazár" áll rendelkezésre.

- Nem szabad más felhasználó vagy bármely közéleti szereplő nevével egyező vagy azzal könnyen összetéveszthető nicket választani. Az ilyen nevekkel szereplő hozzászólásokat töröljük.

A moderálási alapelvekbe ütköző hozzászólásokat figyelmeztetés és további indoklás nélkül töröljük, súlyosabb esetben a felhasználót kizárjuk!

A vendégkönyvben hozzászóló felhasználó automatikusan lemond mindenféle szerzői jogról, bármiféle követelésről amely az ő bejegyzésének terjesztéséből, felhasználásából adódó haszonra, vagy erkölcsi elismerésre vonatkozik!